Manieren om een ​​kleine badkamer te verfraaien zonder verbouwing

Niet in staat zijn om de badkamer van je dromen te creëren omdat je in een huurwoning woont of het je niet kunt veroorloven om te renoveren, voelt oneerlijk. Het is tenslotte jouw huis en je zou er elke vierkante centimeter beter van moeten kunnen maken. Deze haalbare ideeën zullen je helpen de stekker uit het lelijke te trekken zonder te verbouwen.

Unieke (en goedkope!) Vloeren toevoegen

Heeft je badkamervloer betere dagen gekend? Schil en plak tegels zal het vernieuwen. Ter informatie: verwijderbare zijn perfect voor huurders omdat ze gemakkelijk kunnen worden opgetild met behulp van de warmte van een haardroger.

Vervang je radiator

Vervang je radiator met een handdoekenrek dat ook functioneert als radiator, of schaf een geheel nieuwe thermrad radiator aan. Dit zorgt er al voor dat de badkamer minder vervallen eruit ziet. Een radiator kopen doe je makkelijk bij radiator discounter.

Planten toevoegen

Niets fleurt een saaie badkamer zo op als planten. Ze voegen niet alleen prachtige kleuraccenten toe, maar ze verfrissen ook de muffe lucht en verheffen verwelkte geesten. Planten gedijen in een typische badkamer omgeving doordat ze vocht en warmte opnemen. Heb je geen groene vingers? Probeer deze onderhoudsarme schoonheden: spinplant, schoonmoeder tong en aspidistra.

Voeg een houten muur toe

Ooit vereiste het maken van een muur met een houten muur van een schuur enorm elektrisch gereedschap zoals een lintzaag. Nu kunnen decorminnende kleine ruimtebewoners die geen ruimte hebben om met de spreekwoordelijke kat te zwaaien – om nog maar te zwijgen van DIY, snel een houten accentmuur maken.

Verwisselbare achtergrond gebruiken

Muren kunnen een glamoureuze nieuwe look krijgen met een patroon zoals Dalmatian Dots van Spoonflower. Nieuwe kast knoppen en een prachtige gouden kraan kunnen ook een ijdelheid van bouwkwaliteit verfraaien.